Първата в Европа компания за ядливи биоразградими чаши, Cupffee официално даде

...
Първата в Европа компания за ядливи биоразградими чаши, Cupffee официално даде
Коментари Харесай

Cupffee отвори изцяло автоматизирана фабрика в индустриална зона Тракия

Първата в Европа компания за ядливи биоразградими чаши, Cupffee публично даде начало на индустриалната активност в новата си фабрика в индустриална зона " Тракия ", Пловдив. 

Cupffee е бързо разрастваща се, новаторска българска компания, която създава ядливи, биоразградими вафлени чаши за топли и студени питиета. Продуктите на компанията са 100% екологична опция на обичайните пластмасови и хартиени чаши за еднократна приложимост. Технологията е неповторима по рода си в международен мащаб. Макар и млада компания Cupffee се радва на огромен интерес от интернационалните пазари и предлага своя новаторски артикул в над 40 страни, на 6 континента, а новата фабрика в Пловдив е с напълно автоматизирано произвеждане.

Стартът на производството беше даден публично от  Мирослав Запрянов, създател и шеф на Cupffee, Даниела Везиева, министър на стопанската система, Здравко Димитров, кмет на община Пловдив, Саша Базуханова, член на Борда на шефовете на Cupffee

" Преди 4 години, воден от фантазията да основа биоразградима чаша, опция на замърсяващите природата ни пластмасови и хартиени чаши за еднократна приложимост, не имах вяра, че през днешния ден Cupffee ще работи във фабрика на 3600 квадратни метра и ще има изцяло автоматизирано произвеждане с потенциал 2,5 милиона чаши месечно. Щастливи сме, че създадохме в България, в Пловдив, неповторим разпознат от международните пазари артикул. Амбициите ни са през идващите пет години да пуснем в употреба още 3 автоматизирани индустриални линии, като това ще усили индустриалния ни потенциал до близо 10 милиона чаши месечно и ще ни нарежда като одобрен международен бранд.‘, сподели Мирослав Запрянов по време на откриването.

„ С новите ограничения, в идващ интервал ще се веселя Cupffee да е от компаниите, подкрепени от фонд „ Зелен климат и кръгава стопанска система. ”, пожела на компанията в привествието си министърът на стопанската система Даниела Везиева

Партньорство с Cupffee към този момент имат огромни международни компании, измежду които Lavazza, Etihad, Manchester City, Lidl, Economist, National Geographic, Wall Street Journal, H&M и други.

Продуктите на Cupffee като производител на екологична опция на пластмасовите и хартиени чаши за еднократна приложимост са разпознати още на ранен стадий на развиване на компанията. На 22 април 2019г. Cupffee взе участие в първия дълъг полет в света без пластмаса. Българският артикул беше част пътуването на “Етихад ” сред Абу Даби и Брисбейн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР